Valeriu Nicolae : Emisiunea mea arătă cât de toxică este domnia sa și cât de solid legate de securitate au fost toate rudele domniei sale. Emisiune care are o audiență peste audiența emisiunii ei :)

0
114

Mulțumesc doamnei Alexandrescu pentru reclama pe care am înțeles că mi-o face. Nu de alta dar doamna m-a blocat și nu pot să îi răspund.

Povestea ei e că am făcut episodul la comanda lui Coldea după incidentul ei din Dubai. Singura problemă e că eu am anunțat în episodul precedent cel cu șoșo difuzat ÎNAINTEA incidentului cu Coldea că episodul următor va fi despre domnia sa. Episod, culmea pruostiei și superficialității jurnalistice, preluat de Realitatea așa cum se poate vedea clar din captura aici în poză.

A „dezvăluit” exact ce a scris Newsweek într-un articol pentru care redactorul șef de atunci și-a cerut scuze. Pentru calitatea execrabilă a articolului. Articol care și el e practic o reclamă dacă îl citești logic. Ce zice Alexandreasca – că am bani mulți (PESTE 500.000 de EUR) făcuți din consultanțâ în afara țării. Și că nu am zis pentru „cine e consultanțele”. Am zis numai că nu a verificat jurnalista lui pește. M-am dat mare în zeci multe de postări pe fb și în interviuri grămadă că am lucrat pentru cea mai tare firmă din Qatar și pentru una dintre cele mai tari firme din Anglia și pentru bănci și pentru FRF și… În plus faptul că în ciuda banilor ăstora mulți eu de 17 ani tot ajut pe timpul meu copiii și familii din ghetou și că nu îi sparg în vacanțe (vacanțele mele tot în tabere cu copiii sunt) în lumea mea e de bine.

Toate sunt ușor de verificat. Știu că e greu de crezut pentru vuvuzele de tipul doamnei că unii pot să facă bani fără să lingă fundulețele unora dintre cei mai mari corupți – slujba doamnei Alexandrescu – dar practic doamna zice că am avut un super succes în ceea ce fac. Și e adevărat sunt foarte bun pe ceea ce fac și în special pe traininguri pe comunicare. Fac și pentru ea consultanță că are mare nevoie. Că doar nu credeți că cea mai bună și bogată firmă din Qatar angajează aiurea cum a fost ea angajată fiind fiica unei trompete comuniste. Plus că banii mei sunt transferați în România și nu în paradisuri fiscale cum e obișnuită doamna.

Spre deosebire de doamna Alexandrescu eu am pus la dispoziția jurnaliștilor contractele mele și tocmai de asta nu a scris nimeni ceva negativ. A „dezvăluit” și că am două case și două mașini. Cei care au fost la Casa Bună știu că ambele case (una în permanență și una când e nevoie) sunt folosite pentru a ajuta cât putem de mult copiii din Ferentari și că mașinile mele sunt și au fost folosite pentru a căra de toate de la frigidere pănă la mâncare în ghetou. Nu numai asta dar am spus și despre terenul și proprietățile de la Nucșoara care sunt date Casei Bune pe o perioadă de timp care depășește cu mult durata mea de viață. Am spus public și că banii mei vor rămâne tot Casei Bune și donez o mare parte a câștigurilor mele tot Casei Bune. Plus că mă cheamă Ciolan, că sunț țigan, globalist, că am lucrat pentru Soros și că nu mă place Ghinea. Offf, dacă altceva mai grav nu s-a găsit cu toate resursele ma fio tului ăla de conduce haz naua aia de televiziune e cam nasolie.

În plus dacă ar fi făcut un minim efort de documentare ar fi descoperit că eu de câte ori am avut ocazia am spus/scris lucruri foarte dure despre Coldea un plagiator arogant și tare dăunător democrației.

I-am cerut doamnei să îmi demonstreze că ceea ce am spus despre domnia sa este neadevărat. Nu a reușit să găsească nici măcar un singur lucru fals în cele peste 17 minute. Nici nu are cum. Emisiunea arătă cât de toxică este domnia sa și cât de solid legate de securitate au fost toate rudele domniei sale. Emisiune care are o audiență peste audiența emisiunii ei .

Emisiunea în comentarii. Și dacă vreți să ne ajutați să mai facem emisiuni la fel vedeți tot în comentarii. Un share pe pagina doamnei ar fi și el de mare ajutor .

#vuvuzele

 

 

Lasă un răspuns