21.2 C
Sibiu
luni, 15 iulie 2024

Râşnovul va beneficia de un sistem de supraveghere video de ultimă generaţie

Must read

Oraşul Râşnov va beneficia de un sistem de supraveghere video de ultimă generaţie, care va permite monitorizarea traficului rutier, dar şi a altor zone de interes din localitate (vecinătatea şcolilor, pieţele publice, parcuri, locuri de joacă şi recreere, parcări publice, zone turistice şi alte aglomerări urbane). Pentru achiziţionarea şi montarea echipamentelor, Primăria Râşnov a lansat o licitaţie în luna septembrie a anului trecut, iar în 1 martie a stabilit şi firma câştigătoare, respectiv Vodafone România, anunţul de atribuire fiind publicat pe platforma electronică de achiziţii publice în 12 martie.

Conform anunţului de atribuire, valoarea contractului este de 4.030.133 lei cu tot cu TVA, iar echipamentele trebuie puse în funcţiune în termen de 5 luni de la data emiterii ordinului de începere. Ulterior, timp de 36 de luni, Primăria va plăti un abonament de „supraveghere video”, care va include inclusiv asigurarea suportului tehnic.

Prin acest proiect vor fi instalate 153 camere de monitorizare, dintre care 148 vor fi fixe, 12 dintre ele fiind prevăzute cu funcţii de recunoaştere a numerelor de înmatriculare a autovehiculelor (LPR). Acestea vor fi montate pe domeniul public, vor fi semnalizate prin panouri de avertizare.

sursa :

https://bzb.ro/stire/rasnovul-va-beneficia-de-un-sistem-de-supraveghere-video-de-ultima-generatie-a196171

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article

Descoperă mai multe la Sibianul | Transilvania

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura